Izskata maiņa

Nāk pavasaris un man apnika vecais bloga izskats. Ātrumā uzmetu šo. Vēl šis tas jāpiekārto. Augšā pie Grāmatu bingo un Ziemas saraksta gribu arī pielikt Latviešu grāmatu gadsimtu – doma, lai visi aktuālie “projekti” acu priekšā. Varbūt, ka visiem patiesībā vienalga kā te izskatās? Iespējams, ka tikai man ir svarīgi viss, ko es te sabāžu un cenšos izskaistināt 🙂 Varbūt vajag citas krāsas, citu ādiņu vai citu informāciju? Vai varbūt vajag sidebar labajā pusē?

13.03. – jauna diena, jauns variants. Man pašai līdz galam nepatika tas izskats, ko apspriedām vakar, tāpēc tagad pamēģināju jaunu tēmu. Ātrumā nevarēju atrast bildi uz kuras normāli izceltos teksts, bet doma apmēram skaidra. Tās rozā bumbiņas nevar noņemt… Ko sakāt par šo variantu? 

24 domas par “Izskata maiņa

  1. Gluži vienalga man nav- vecais patika labāk (ok- bija pierastāks), bet respektēšu Tavu jauno meikapu 🙂
    Es novācu visu lieko, jo sapratu, ka visa tā bildīšu mainīšana saidbārā prasa laiku. Labāk to veltīt rakstiem. Un domāju, ka lasītājiem tā īsti neiteresē visi tie banerīši (droši vien maldos).
    Es tā kā sliecos uz to, ka blogā jābūt saturam- smuki saliktam pa lapām, tagiem, kategorijām. Pārējais ir atkarīgs no paša bloga saimnieka.
    P.S.
    Es ar savam blogam nomainīju vizuālo un tagad mēģinu sevi pie tā pieradināt. Pagaidām nezinu vai izdosies 🙂

    Patīk

  2. Man arī vecais ļoti patika un pie jaunā būs mazliet jāpierod, kad pabeigsi (visgrūtāk šķiet pārmesties no labās puses uz kreiso, bet tas jau sākumā, kamēr pieradīšu).

    Arī man jebkurā blogā ir svarīga navigācija līdz SATURAM — lai viss ir pārskatāms un atrodams (izvēlnes augšā, kategorijas sānos, jaunākie ieraksti, komentāri…). Pārējais jo mazāk, jo labāk, jo sevišķi reklāmas (tās bezmaksas blogā laikam visas nevar novākt) un raibas krāsas…

    Patīk

      • Jā, tās pašas, man arī viņas nepatīk savā blogā.

        Vēl par Ulda blogu un sākumlapām runājot — ja rakstu atver no e-pasta, readera, Twitter utt., tad patiesībā to sākumlapu mūžam neierauga, jo pa taisno aiziet uz rakstu, tāpēc navigācija ir svarīgāka par sākumlapu (man patīk palasīt citus rakstus, ko esmu palaidusi garām).

        Patīk

  3. Vai nu biju pieradis pie vecā izskata vai kas cits pie vainas, bet man iepriekš labāk patika. (Cenšos būt objektīvs.)
    Atceros, ka laikā, kad pats mainīju sava bloga vizuālo izskatu, šķita, ka daru kaut ko šausmīgu – pārāk biju apradis ar iepriekšējo bloga izskatu. Pagaidām no WordPress tēmām vislabāk patīk Enterprise, kuru pats izmantoju, jo ir viegli pārskatāma un rakstus var vienkārši sagrupēt kategorijās.
    Sorbert var pamēģināt – acīm draudzīgs burtu lielums un diezgan tīrs un pārskatāms dizains tai tēmai ir.
    Pašam ir vilinājums pamēģināt “Suits” tēmu un “Splendio” arī simpatizē ar savu vienkāršību un tīrību.
    Katrā ziņā pārmaiņas ir uz labu. 🙂

    Starp citu, Baltajam Runcim komplimenti – blogam pārmaiņas nākušas par labu. (Ļoti patīk jaunais dizains.)

    Patīk

      • “splendio” man bija, bet uz īsu laiku – nepatika tas, ka nevaru tai tēmai piešķirt izmaiņas – gribēju visu melnbaltos toņos. “Enterprise” visvairāk nepatīk tas, ka nevar bloga nosaukumu centrēt un izveidot krietni lielāku.

        “Adelle” man patīk – ļoti gaumīgi izskatās. Dāmām piestāv, bet es tādu tēmu neizmantotu to rozā burbuļu dēļ. 🙂

        Starp citu, kāda Tavam blogam iepriekš bija tēma?

        Patīk

  4. Man tā kā iepriekšējais patika labāk, bet tas jau ir katra saimnieka ziņā – galvenais, lai pašai patīk. (Man kā labiķei dikti neierasti sidebar otrā pusē.) Bet tās ir drausmīgas mokas, kamēr nonāk līdz tādam variantam, kas ir gan ērts, gan smuks.

    Patīk

    • Vakarā, ja būs laiks, salikšu visu labajā pusē. Paskatīšos kā tad izskatās. Ja ne, likšu izmēģināšanai citus variantus. Nav man ne laika, ne vēlēšanās pagaidām pirkt un mēģināt saprast kādu tēmu, kuru varētu krietni labāk pielāgot.

      Patīk

  5. Es ienācu un apjuku – neko nevarēju atrast 😀 Bet tas visdrīzāk nevis tāpēc, ka pārmaiņas sliktas, bet vnk tāpēc, ka ļoti pierasts pie iepriekšējā dizaina. Ja paliksi pie šī, gan jau kad apradīšu ar šo, liksies ok, jo galvenais jau lai pašam bloga autoram patīk. Man, piemēram, patīk visādi sīkumi pa malām(no sērijas ”drīz par grāmatu”, kkādas vēl bildītes utt), jo tas manās acīs padara blogu interesantāku nekā vnk balts fons un virsraksts. Taču, tas viss ir tik subjektīvi, ka jāvadās tikai pēc savām sajūtām un domām, jo Tu esi bloga saimniece. Tā īstā dizaina atrašana ir kā īstās kleitas atrašana – vajag tā, lai pašam ērti un patīkami, jo apkārtējiem visiem tāpat nekad neizpatiks 🙂
    Pati savā sen neko neesmu mainījusi. Man vispār pārmaiņas notiek vien fonā un bildē 😀 Vispār, būs kas pavasarīgāks jāuzliek 😀

    Patīk

  6. Pati blogu nerakstu, bet regulāri sekoju vairākiem grāmatu blogiem. Arī man vecais patika labāk, bet tas jau ir tikai laika un pieraduma jautājums..

    Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.