Svētdienas ziņas #28

Svētdienas ziņu logo

Svētdienas ziņas ir mana versija par Caffeinated Book Reviewer radīto Sunday Post. Turpmāk svētdienās vai pirmdienu rītos, iespējams regulāri, bet varbūt arī nē (jo es to negribu pārvērst pienākumā), jūs sasniegs pļāpas par pagājušo nedēļu, ko taisos lasīt un varbūt kādi grāmatu jaunumi.

Ko labu redzēju un izlasīju 02.02. – 08.02.2015.: filmas, grāmatas un kaligrāfija.

Pieminēts: “Zilie jūras vērši”, Mary Roach “Bonk”, Алекс Орлов “Дискорама”, Rainis, Brian K. Vaughan, Fiona Staples “Saga, Volume 4”, Bill Willingham “Fables”, Jeff Smith “Bone”. No filmām: “Big Eyes” (2014), “Interstellar” (2014).

10 domas par “Svētdienas ziņas #28

  1. Man arī ar Bones bija tā, ka atšķīru un nodomāju: “Ārprāts!!! Tās bildes tak ir melnbaltas!” Taču viņš ir tāds humoristisks ar episkās fantāzijas elementiem. Un ja nelasa vairāk par 300 lpp uz reizi tad ir visnotaļ labs un labsirdīgs stāsts par Bone brālēniem.

    Fables savukārti ir tieši par to, kas rakstīts uz vāka, par pasakām 🙂 Pirmajā grāmatā, būs gan Sniegbaltīte, Trīs sivēntiņi, Zeltmatīte (vai kā viņu tur sauca) un, protams, Ļaunais vilks. Iespējams, ka tev patiks.

    Patīk

  2. Mmm, kaligrāfija! Ticu, ka tā Tev būs lieliska pieredze! 😉 Pašu ļoti interesē šī tēma un mēģinu šo ne tik vieglo prasmi apgūt pašmācības ceļā, bet kreiļiem jau šis process ir divtik sarežģīts 😉

    Patīk

  3. Jau pie iepriekšējā video gribēju rakstīt, bet piemirsu- tavi mati izskatās burvīgi! 🙂
    Varbūt vari atklāt, kur skatījies “Interstellar”? Jau sen kā meklēju, bet nevaru atrast labā kvalitātē.

    Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.