9 domas par “Svētdienas ziņas #36

  1. Uzraksti gan par “Cilvēka dvēseles inženieri” gribētos palasīt tavas domas. Ar manu nosūtīto grāmatu lasīšanu vari nesteigties, es viņas tuvākajā laikā negrasos pārlasīt.

    Forši, ka ir lasīšanas plāni, vēl labāk ja viņi ir pieticīgi. Mani, paskatoties uz grāmatu kaudzi, kuras es vēlos un, kuras vajag izlasīt, reizēm pārņem bezcerība. Šķiet, ka es nekad ar viņām visām netikšu galā.

    Patīk

    • Kādā brīdī aiziešu palasīt, ko Tu domā par Škvorecka romānu. Tagad negribu iespaidoties, pirms neesmu uzrakstījusi pati.
      Es cenšos savas grāmatu kaudzes virzienā pārāk bieži neskatīties 😀

      Patīk

  2. Jēziņ, es nemūžam nesadūšotos ķerties pie Škvorecka, tie laiki, kad spēju izlasīt, teiksim, “Amerikāņu traģēdiju”, ir sen garām.
    Pārgājienu bildes es, visticamāk, apskatītos.

    Patīk

  3. Man patiktu pastaigu foto raksti 🙂 un arī Aliexpress pieredzes stāsts. Mēģinu sasmelties iedvesmas, lai beidzot arī pati pasūtītu kārotos niekus. Līdz šim ar ārzemju draudzenes starpniecību šo to izdevās sadabūt no viņiem, bet uz LV nav mēģināts sūtīt – joprojām ar mazu neuzticību lūkojos pasta virzienā, vai kas atnāks un kādā stāvoklī vispār atnāks (nelāga pieredze ar Ebay iepriekš gadījās – kvīti nesaņēmu un sūtījums jau gandrīz aizgāja atpakaļ, turklāt vēl bija ieplīsis).

    Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.