Marii lasa #12

Kas redzēts, darīts, lasīts un iegūts 18.04. – 05.06.2016.

Pieminētie raksti: 12 grāmatas 2016. gada vasarai, noderīgas interneta vietnes atpūtai dabā, trīs dabas takas, atmiņas par bibliotēkām.

Svarīga piebilde: kamēr vīkšķījos ar video apstrādi un augšupielādi, pabeidzu “Marko efektu”. Īsti nevaru piekrist, ka šī ir Q nodaļas bīstamākā lieta un arī tik aizraujoši nebija.

 

12 domas par “Marii lasa #12

  1. Sveika, priecājos, ka beidzot atradu kādu latviešu booktuber. Tikai kāpēc tavus video neredz youtube, tavā kanālā? tā būtu ļoti ērti redzēt, kad ieliktu ko jaunu. Varbūt zini vēl kādu LV booktuber?

    Patīk

    • Sveika! Priecājos par interesi 🙂 Video neredz kanālā, jo esmu kautrīgs amatieris, kurš jau ilgu laiku taisās video nomainīt statusu uz publisks, bet tā arī nav sataisījies. Tāpēc video pagaidām ir nerindoti. Dainis no dgpyfrom.wordpress.com reizēm uztaisa video, bet vairāk šķiet, ka neviena nav. Noteikti esi pamanījusi arī Spīganas lasītavu, ko var atrast Radio 5 kanālā.

      Patīk

  2. Domāju, ka nav ko kautrēties, tā būtu tiešām ērtāk un kas zina, varbūt tu arī iedvesmotu citus LV booktuberus taisīt video, kas nāktu grāmatu lasīšanai tikai par labu. 🙂 Paldies par ieteikumiem, Spīganu skatos 🙂 Lai jauks vakars un iedvesma, tik uz priekšu!

    Patīk

    • Paldies 🙂 Kādu dienu es saņemšos, bet tikmēr visus video var atrast šeit. Par jauniem video un rakstiem paziņoju Tviterī, Fb un var arī pierakstīties, lai nāk paziņojums uz e-pastu.

      Patīk

  3. Sveika! Nezinu, kas īsti par lietu, bet pēdējie video pie manis “skanās” ļoti klusu, lai gan viss, ko var uzgriezt skaļāk it kā ir jau uzgriezts pa maksimumu. Varbūt man vecuma kurlums piemeties?

    Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.