Rokraksta stafete

Paldies Baltajam Runcim par stafetes izdomāšanu un kociņa padošanu 🙂 Ceru, ka tas nav kāds slepens Ulda plāns kā iegūt varu pār mums visiem! Atrādu savu rokrakstu.

IMG_20150307_205200

Rakstīšanai ar roku vispār ir liela nozīme mūsu psiholoģiskās veselības saglabāšanā. Rakstot uz datora, mēs vienkārši sitam pa taustiņiem un attiecīgas smadzeņu daļas un nervu šūnas to uztver kā nervozu, slimīgu klapēšanu. Savukārt, rakstīšanai ar roku ir pavisam cits efekts, kas var pat līdzināties meditācijai. Vismaz tā apgalvo kaligrāfijas nodarbību pasniedzēja.

Stafeti padodu tālāk Doronikei, IneseMaria, Lasītājai (kura varētu mums kaut ko uzrakstīt spāniski), Sarkanai Bietei un katram, kurš vēlas pievienoties stafetei 🙂

5 domas par “Rokraksta stafete

  1. cik skaisti un patiesi vardi par rakstisanu ar roku – ta tiesam ir me-di-ta-ci-ja 🙂
    soreiz piedalos uzreiz, jo rokrasta kartites reiz ludza Kni un tad ari tapa sis ieraksts mana bloga, kur redzams mans rokraksts – sorry par bilzu kvalitati, bet ta tiesam rakstu – mazliet ar vistas kaju 🙂

    wordpress replaces e-mail

    un vel paturpinot temu – vai ari jums ir ta, ka rakstot dazadas valodas, rokraksts atskiras – to ipasi pamanu tagad macoties flamu valodu, bet ir man savadaks, kad rakstu franciski un angliski 🙂 vai jums ari?

    Patīk

    • Tavs rokraksts ir līdzīgs manējam pirms kādiem gadiem padsmit, kad mēģināju akurāti rakstīt, veidot apaļākus burtus.
      Neesmu ievērojusi lielu atšķirību starp rokrakstiem dažādās valodās. Protams, ja vien netiek izmantots cits alfabēts. Man angliski un latviski rakstot rokraksts neatšķiras.

      Publicējis 1 person

  2. Atbalsojums: Rokraksts | Lasītājas piezīmes

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.