Marii lasa #14

Nolēmu, ka laiks parādīties ekrānā un pastāstīt par 16 izlasītām grāmatām un dažiem notikumiem 22.07. – 29.10.2016.

Piedodiet telefona kamerai par pazudušo fokusu uz brīdi apmēram video viducī, laikam grāmatas spīdīgais vāks pārāk apžilbināja.

11 domas par “Marii lasa #14

  1. Nu, kam gan citam tās suņu skolas ir domātas, ja ne saimniekiem. 🙂 Suņi bez tām iztiktu gluži labi. Bet, nopietni runājot, ļoti laba lieta, arī suns pēc tam paliek tāds pašapzinīgāks ar izteiktāku pašvērtības izjūtu. 🙂

    Patīk

    • Pilnībā piekrītu Tevis teiktajam. Sunim nevajag to “blakus”, viņam interesantāk ošņāties pa zālāju 🙂 Aizvien vairāk pārliecinos par to, ka, ja suns kaut ko dara ne tā, tā nav suņa, bet gan saimnieka vaina. Protams, ir iedzimti izņēmumi.

      Patīk

  2. Kā vienmēr – prieks Tevī klausīties! Un sveiciens no aprites izkritušās lasītājas. Iedrošināji par “All The Light We Cannot See”, jo tieši vakar nočiepu šo grāmatu no manas vecākās meitas grāmatplaukta:)

    Patīk

    • Čau, čau!! Prieks Tevi “redzēt”. Tieši nesen domāju, kur esi nozudusi un kā Tev klājas 🙂
      Domāju, ka to nočiepto grāmatu vari lasīt droši. Laikam viņu pozicionē kā jauniešiem domātu, bet, manuprāt, tas ir tikai tāpēc, ka galvenie varoņi ir jauni. Kā jau teicu, man patika. Karš no drusku cita rakursa. Ir arī rakstiska atsauksme, ja interesē, pameklē zemāk.

      Patīk

    • Šodien lasu, ka pareizi laikam ir Halovīns nevis Helovīns.
      Ai, miljons iemeslu 🙂 Brīvdienas labā laikā aizņemtas ar citām nodarbēm, slinkums, citreiz pārāk saulains vai pārāk krēslains, neko dižu ar telefonu neuzfilmēt, kakls sāp un tādā garā. Ja filmētu biežāk, droši vien pamazām augtu arī video kvalitāte.

      Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.